Sfoglia per SSD  Settore CHIM/10 - CHIMICA DEGLI ALIMENTI

Opzioni
Vai a: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Mostrati risultati da 677 a 696 di 979
Data di pubblicazione Titolo Autore(i) Tipo File
1-gen-1990 Particolarità compositive dell'uva e del vino Traminer aromatico Versini, G.; Dalla Serra, A.; Scienza, A.; Barchetti, P. Contributo in Atti di convegno
1-gen-1983 Per una caratterizzazione di alcuni distillati di frutta, utilizzando la gascromatografia in colonna capillare Versini, G.; Inama, S.; Sartori, G. Articolo in rivista
1-gen-2015 Performance aromática e fermentativa de estirpes de leveduras na produção de espumantes de consumo rápido Nicolini, G.; Roman, T.; Moser, S.; Tonidandel, L.; Guzzon, R.; Raveane, L.; Larcher, R. Articolo in rivista
1-gen-2022 Phenolic compound profile by UPLC-MS/MS and encapsulation with chitosan of Spondias mombin L. fruit peel extract from Cerrado hotspot-Brazil Brito, G.O.D.; Reis, B.C.; Ferreira, E.A.; Vilela Junqueira, N.T.; Sá-Barreto, L.C.L.; Mattivi, F.; Vrhovsek, U.; Gris, E.F. Articolo in rivista
1-gen-2019 Phenolic parameters explaining different astringency properties in res wines Gambuti, A.; Piombino, P.; Pittari, E.; Rinaldi, A.; Curioni, A.; Giacosa, S.; Mattivi, F.; Parpinello, G.P.; Perenzoni, D.; Slaghenaufi, D.; Moio, L. Abstract in Atti di convegno
1-gen-2013 Phenolic profile and effect of regular consumption of Brazilian red wines on in vivo antioxidant activity Gris, E.F.; Mattivi, F.; Ferreira, E.A.; Vrhovsek, U.; Filho, D.W.; Pedrosa, R.C.; Bordignon Luiz, M.T. Articolo in rivista
1-gen-2015 Phenolic profiling of olives and olive oil process-derived matrices using UPLC-DAD-ESI-QTOF-HRMS analysis Klen, T.J.; Golc Wondra, A.; Vrhovsek, U.; Vodopivec, B.M. Articolo in rivista
1-gen-2020 Phytochemicals in legumes: a qualitative reviewed analysis Tor-Roca, A.; Garcia-Aloy, M.; Mattivi, F.; Llorach, R.; Andres-Lacueva, C.; Urpi-Sarda, M. Articolo in rivista
1-gen-1984 Polialcooli e zuccheri minori nei mosti concentrati rettificati. Possibili parametri di genuinità? Versini, G.; Dalla Serra, A.; Margheri, G. Articolo in rivista
1-gen-2018 Polyphenolic metabolite profiling in less frequent red grape Uruguayan varieties Barnaba, C.; Arrieta Garay, Y.; Boido, E.; Fariña, L.; Carrau, F.; Larcher, R.; Nicolini, G.; Dellacassa, E. Abstract in Atti di convegno
1-gen-2022 Polysulfides accumulation in white wines produced from different oenological yeasts Dekker, S.; Fedrizzi, B.; van Leeuwen, K.A.; Roman, T.; Nardin, T.; Larcher, R. -
1-gen-2011 Potential isotopic and chemical markers for characterising organic fruits Camin, F.; Perini, M.; Bontempo, L.; Fabroni, S.; Faedi, W.; Magnani, S.; Baruzzi, G.; Bonoli, M.; Tabilio, M.R.; Musmeci, S.; Rossmann, A.; Kelly, S.D.; Rapisarda, P. Articolo in rivista
1-gen-2018 Potential use of the stable isotope ratios of bioelements and elemental composition to trace the origin of dairy products Bontempo, L.; Camin, F. Abstract in Atti di convegno
1-gen-2015 Pre-fermentation addition of grape tannin increases the varietal thiols content in wine Larcher, R.; Tonidandel, L.; Roman, T.; Nardin, T.; Fedrizzi, B.; Nicolini, G. Articolo in rivista
1-gen-2014 Pre-fermentative supplementation with grape tannin can give an extra amount of 3-mercatpohexanol and its acetate in wine Larcher, R.; Roman, T.; Nardin, T.; Fedrizzi, B.; Tonidandel, L.; Nicolini, G. Poster
1-gen-2015 Pre-flowering leaf removal alters grape microbial population and offers good potential for a more sustainable and cost-effective management of a Pinot Noir vineyard Sternad Lemut, M.; Sivilotti, P.; Butinar, L.; Laganis, J.; Vrhovsek, U. Articolo in rivista
1-gen-2018 Precursores tiólicos en variedades resistentes en ambiente alpino = Thiol precursors in mould resistant varieties grown in alpine environment Román, T.; Nicolini, G.; Stefanini, M.; Clementi, S.; Tonidandel, L.; Gelmetti, A.; Bottura, M.; Larcher, R. Contributo in Atti di convegno
1-gen-2020 Precursori dei tioli varietali durante la maturazione e la pressatura delle uve del Traminer aromatico Nicolini, G.; Roman, T.; Bottura, M.; Paolini, M.; Barbero, A.; Gasperi, C.A.; Celotti, E. Articolo in rivista
1-gen-2020 Preliminary sensory characterisation of the diverse astringency of single cultivar Italian red wines and correlation of sub‐qualities with chemical composition Piombino, P.; Pittari, E.; Gambuti, A.; Curioni, A.; Giacosa, S.; Mattivi, F.; Parpinello, G.P.; Rolle, L.; Ugliano, M.; Moio, L. Articolo in rivista
1-gen-2014 Presenza di 4-etilcatecolo in condimenti, bevande e alcolici Malacarne, M.; Larcher, R.; Nardin, T.; Bertoldi, D.; Nicolini, G. Contributo in Atti di convegno
Mostrati risultati da 677 a 696 di 979
Legenda icone

  •  file ad accesso aperto
  •  file disponibili agli utenti autorizzati
  •  file disponibili solo agli amministratori
  •  file sotto embargo
  •  nessun file disponibile